کشت این گیاه چند سالی است که در زمینهای شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است. استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی میباشد
- شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰تا ۳۰۰برابر دیگر گیاهان از جمله نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰برابر آنهاست.
- خمیردندان یا دهان شویه حاوی استویا از خونریزی لثه جلوگیری می کند .
- مصرف این گیاه اشتها را کاهش می دهد و در نتیجه کاهش وزن می شود
- ترکیبات موجود در این گیاه میزان گلوکز را پایین نمیآورند اما شاخص گلیسمی بسیار پایینی در حد هیچ دارند
-این گیاه کالری نداشته و حدود 300 برابر شیرینتر از قند ساکاروز هستند.
- شامل هیچ مقدار کالری نمی باشد و برای صدها سال برای شیرین نمودن غذا و نوشیدنی ها در آمریکای جنوبی استفاده می شده است.
- استویوزید میزان قند خون را کاهش میدهد و حساسیت به انسولین را بالا میبرد.
- مصرف منظم آن، میزان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد.
- استویوزید موجود در این گیاه عملکردی مشابه با فلوراید دارد و به طور چشمگیری از پیشرفت جرمهای دندان پیشگیری میکند.
- استویا باعث بالا رفتن انسولین نمیشود. بهتر است عصارهی استویا جایگزین قند شود. البته قبل از هر کاری اول با پزشک خود مشورت کنید.
- شیرهی برگهای استویا شیرین کنندهی صد در صد طبیعی است.
- از عصارهی این گیاه برای تهیه انواع کیکها، مربا، گز و غیره استفاده میشود.
- عصارهی گیاه استویا حاوی ترکیبات بسیار شیرینی است که در عین حال باعث پوسیدگی دندان نمیشود.
- این گیاه به خمیر دندان طعم شیرینی میدهد و جلوی پوسیدگی دندانها را نیز میگیرد.
این محصول به صورت برگهای خشک بستهبندی شده و همچنین عصاره به فروش میرسد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر