۱۳۹۳ اسفند ۲۶, سه‌شنبه

خواص استویا ،گیاهی بدون کالری ولی 300 برابر شیرین تر از قند و شکر

کشت این گیاه چند سالی است که در زمین‌های شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است. استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی می‌باشد 

 - شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰تا ۳۰۰برابر دیگر گیاهان از جمله نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰برابر آنهاست.

- خمیردندان یا دهان شویه حاوی استویا از خونریزی لثه جلوگیری می کند .

- مصرف این گیاه اشتها را کاهش می دهد و در نتیجه کاهش وزن می شود 

- ترکیبات موجود در این گیاه میزان گلوکز را پایین نمی‌آورند اما شاخص گلیسمی بسیار پایینی در حد هیچ دارند

-این گیاه کالری نداشته و حدود 300 برابر شیرین‌تر از قند ساکاروز هستند.

- شامل هیچ مقدار کالری نمی باشد و برای صدها سال برای شیرین نمودن غذا و نوشیدنی ها در آمریکای جنوبی استفاده می شده است.

- استویوزید میزان قند خون را کاهش می‌دهد و حساسیت به انسولین را بالا می‌برد.

- مصرف منظم آن، میزان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد.

- استویوزید موجود در این گیاه عملکردی مشابه با فلوراید دارد و به طور چشمگیری از پیشرفت جرم‌های دندان پیشگیری می‌کند.

- استویا باعث بالا رفتن انسولین نمی‌شود. بهتر است عصاره‌ی استویا جایگزین قند شود. البته قبل از هر کاری اول با پزشک خود مشورت کنید.

- شیره‌ی برگ‌های استویا شیرین کننده‌ی صد در صد طبیعی است.

- از عصاره‌ی این گیاه برای تهیه انواع کیک‌ها، مربا، گز و غیره استفاده می‌شود.

- عصاره‌ی گیاه استویا حاوی ترکیبات بسیار شیرینی است که در عین حال باعث پوسیدگی دندان نمی‌شود.

- این گیاه به خمیر دندان طعم شیرینی می‌دهد و جلوی پوسیدگی دندان‌ها را نیز می‌گیرد.

این محصول به صورت برگ‌های خشک بسته‌بندی شده و همچنین عصاره به فروش می‌رسد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر